Statusrapport dag 4 tur til godelva og noe nytt

Vi avsluttet dag 3 med å reise til destinasjonen for neste dag. Der satt vi opp telt og fikk i oss en matbit. Før vi endelig fikk kommet oss i soveposen måtte vi lappe igjen et stort hull vi hadde fått i luftmadrassen, men det viste seg at det var flere hull i den…

Etter en god frokost og mens vi rigget ned teltplassen fikk vi besøk av fjelltilsynet vi slo av en hyggelig prat med. Vi prøvde å fiske ut noen gode tips men de var eksemplariske og sa vi måtte finne de selv, slik at de ikke ga oss noen fordeler i forhold til andre fiskere i området. Fornuftig. 
Derfra satte vi kursen mot favorittelva vår som har gitt oss mange gode opplevelser de siste årene, men der møtte vi et trist syn. Elva var død og det eneste vi så var en enslig ørret på ca 2 kg som vi lot være i fred og 3 gjedder. Vi tok en av disse, video av hvordan det foregikk ses i filmen fra turen som gis ut i høst. Vi prøver elva igjen neste år. 
Vi reiste så til en spennende elv vi kjørte forbi dagen før og denne elva viste seg å være skikkelig bra. Der fikk vi flere pene harr, mange rundt kilosgrensa og en like over. 
Nå går turen videre ned fra fjellet og nå venter et nytt dalføre. 
Stay tuned 
Fish-eat-sleep.

Skribent: SecretRiver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.