Fiske i Engerdal

I dag var det tia for fiske i en av godelvene i Engerdal. Vi hadde store forhåpninger om elva utfra tidligere erfaringer men denne gangen reiste vi skuffet hjem. Hjem er fortsatt vårt hyggelige kryp inn i femundsenden. 

Fangstrapport for dagen er ca 30 småfisk, den største ca 4hg. 
Vi prøver igjen i morgen. 
Nå koser vi oss med en liten dram.

Helgetur med far

Da var det tid for den årlige helgeturen til André og hans far Dag. I år som i fjor, går turen til Femundstunet. 

Etter gårsdagens lange kjøretur rigget vi oss til i en av de fine hyttene campingplassen har å by på. Tunet har en nydelig sandstrand og en egen pub vi vurderer å droppe innom i løpet av helga.
Etter en rask avlessing tredde vi på oss vadebuksene og gikk ned i et av de største brekkene femunden har å by på. Etter ca 1 times fiske kunne vi si oss fornøyde med 2 pene ørreter og 2 små abbor. 
I dag går turen til en ny, fin og liten plass som har gitt oss gode opplevelser tidligere.  Følg med… 🙂

André

Www.secretriver.no

Dagstur til helvete og forbi

Øivind og André fikk endelig innvilget en velfortjent dagstur. Etter tips fra en trivelig følger av Secretriver gikk turen til en elv han har oppdaget (Andy Jose). Etter en liten kjøretur kom vi endelig frem til en fin elv med perfekt vannføring, som skulle vise seg å bli større da denne elva også er regulert. Vi brukte nok et par timer på å kikke på elva og finne de beste plassene før vi tok tak i Eikrestengene våre. Vi bestemte oss for å starte øverst i sonen og jobbet oss nedover, kulp for kulp. 

Det vaket mye pen fisk og mange havnet i håven. Dagens høydepunkt var nok da en stooor jævel plasket etter vårflue 12 krok

(kaftig CDC dressert) i skumringen. Fisken på 2-4 kg bommet på flua men dette ga likevel en støkk i oss. Det svømmer visst stor ørret i elva, det fikk vi bekreftet i dag. Snittvekt ca. 350 g. 

Nå venter en liten kjøretur hjem igjen. Vi håper dette ikke blir årets siste tur med fluestanga. 
Vi gir oss ikke. 
Eat fish sleap..