Dag 5 avslutningen..

Da var siste dag kommet. Før vi ryddet ut hytta kastet vi på oss vadebuksene og kjørte en rask tur ned på stranda for å ta noen siste kast. Det er jo typisk at akkurat denne dagen skulle vi få nærmest perfekte forhold. Greit med vind og litt overskyet resulterte i 2 ok sjøørreter. Det skal nevnes at jeg hadde på en skikkelig rugg som bøyde #7-stanga langt ned i korken. Bare så synd den glapp, hadde vært helt perfekt å avslutte turen med en langt over 2 kilosgrensa. Men slik er det med fisking.. Bedre lykke neste år.

Turen har vært helt super med godt selskap, gleder meg allerede til neste år. 
Nå venter heldigvis en lang sommer med mange fine fisketurer. Gleder meg til å fortelle hvordan dette går. 
Skravla går

Offerllippen

Knæk og bræk alle sammen..
André 

Dag 3, kaldt..

For å få den beste plassen for oss selv valgte vi å stå opp enda tidligere i dag, vi var allerede i bilen kl. 05.00… Vi fant fort ut at dette heller ikke ble dagen for oss. For det første var det jævlig kaldt og for det andre var vannet helt stille. Det ble likevel 5 fisk på oss denne morgenen.
Hva som skjedde senere på dagen får bli det samme. Kan nevnes at jeg måtte under vann 2 ganger…

C&R

Andrè

Dag 2

Vi bestemte oss for å stå opp og reise ut tidlig til samme plass som kvelden før. Vi stilte derfor klokka på 05.00 slik at vi fikk smurt niste til avreise 05.30. Etter en halvtimes kjøring kom vi endelig frem og rigget opp utstyret. Etter en liten gåtur ned til sjøen fant vi fort ut at vi ikke var alene. Etter noen få kast satt vi oss i bilen igjen og duret videre til en plass på nordkysten. Vannet var stille og himmelen var blå, så det viste seg at vi ikke helt hadde hellet med oss i dag.

…men så smalt det på en oransje reke. Etter noen minutter fikk vi fisken i håven og så det var en pen fisk på 1,6 kg (trodde den var større).

Etter en liten sove- og matpause på hytta tok vi turen ut til en ny plass de andre gutta har gode erfaringer fra. 

Referat fra denne turen setter vi en strek over.. 0 fisk men flott vær og litt solbrent. (Skal nevnes at en kar på hytta tok en på 2,2kg)
Nå blir det en bitteliten pils på hytta.
?

C&R

Andrè

Dag 1 Bornholm

En liten oppdatering fra dagens fisketur. Blå himmel og mye vind resulterte i dårlig med fangst i starten men vi endte likevel opp med 13 pene ørreter til slutt. Største på 2,5 kg. Flere og bedre bilder kommer..

Fiskene er tatt på rosa reke og #7 stang med intermid line fra Nothern flyfishing. Sykt bra kombo. 🙂
André 

Årets første tur i elva…

Etter mye drømming i vinter måtte vi bare ut og sjekke om harren var villig til å bite på nymfa. Isen ligger fortsatt tett over elva men vi fant oss likevel noen plasser å kaste.

Øivind prøvde aktivt fiske med tjekkisk nymfefiske mens jeg testet at #7-utstyret er klart til Bornholm turen jeg skal på til uka.

Det ble ingen fisk på oss men jeg hadde fisk i 2 sek før den slapp.

 Dypt konsentrert

 Kaldt

 Store nymfer

 Kjempefangst (dypvannselg)

 Skvatt litt når vi møtte denne pelsdotten.

 

 c&r

2 timers tur i storm

Etter en hyggelig kveld med godt selskap og godt drikke fredag måtte vi ut å teste fluestanga i Sandefjord lørdag ettermiddag. Det viste seg at vi ikke hadde været helt med oss denne dagen. Det både regnet og blåste ut av en annen verden, men siden vi kun hadde mulighet denne dagen måtte vi bare ut å teste kastearmen igjen.

Etter 4-5 kast satt den første, en 500 grammer som hadde slukt kroken. Vi byttet fort plass og prøvde noen hundre meter bortenfor og der satt en 750 grammer til i tussmørket. Da hadde vi fått nok til en liten matbit så da gikk turen hjem for å rense fisk. 

Begge ble tatt på rosa pattegris. 
Takk for hyggelig gjestfrihet fam. Trøim.  Vi kommer snart igjen.  
André