Statusrapport dag 2

Dag 2 startet i ny elv vi hadde store forventninger til basert på tidligere erfaringer. Vi registrerte relativt raskt noen vak i første stryk. Vi rigget oss derfor til og plantet flua i god bane nedover hvor fisken sto. Vi gjentok dette 3 ganger før vi byttet flue, men før ny flue var på plass ble det stille… Vi satt oss derfor ned for å spotte videre men da var det plutselig blitt dødt i elva. Det hører og med i historien at vannstanden i år er historisk lav, dermed blir også Fisken meget sky.

Vi bestemte oss derfor for å sette oss inn i bilen og kjøre rundt i fjellet i området for å finne en ny elv med noe mer aktivitet, men dette også uten hell. 

Vi returnerte til elven vi startet i tidligere på dagen hvor kveldsfiske begynnte.

Resultatet ble noe labert men vi krysset heldigvis kilosgrensa men en pen harr på 1,2 kg.

Den labre fangsten kan skyldes lav vannstand, manglede klekking og dårlig vær (10 grader lufttemperatur). Samt vind.

C&R

Secret River
www.secretriver.no

Statusrapport dag 1

Da er det tid for første statusrapport for vår ukestur.
Vi startet turen med ny elv. Vi satte kursen mot gitt kompassretning, hvilket skulle vise at den nye elven skulle levere mye fisk, ingen kjemper men oppimot kiloen med snittvekt på 400g. Elva hadde minstevannføring hvilket passet oss ypperlig da vi kunne vade i elva. Sulphur klekket moderat til middels hva fisken tok.

 

I dag blåser det litt så vi prøver ny elv med godt med vegetasjon som vil løye vinden nok til at vi kan fiske tørt og spotte fisk.

Rapport for resten av uka kommer. Stay tuned.

-Fish eat sleep-

Secret River
www.Secretriver.no