Vulgata klekking og møte med ulv

Når vi endelig kom frem ble vi invitert ut på “klubbvannet”. Her fikk vi låne en båt vi kunne disponere den siste timen før mørket falt på. Vi kastet på noen vårfluemyfer og svingte stengene. 
Etter noen få kast satt første fisk, en pen regnbueørret på ca 1,5 kg. Endelig var det igang. Med denne pangåpningen økte forventningene betraktelig for denne turen. 

Etter at fisken var i håven bar det videre til campingplassen hvor combicampen allerede var satt på plass. Etter en hyggelig kveld forran bålet med noe godt å drikke bar det i seng med store forhåpninger for neste dag. 

Neste dag startet med en rask frokost før vi tok turen til et nytt spennende vann. Med flyteringer sjøsatte vi oss med stenger for både vått og tørt. Med sol og masse vind ble det for det meste streamerfiske på oss før vinden endelig stilnet og vulgataen viste seg. Endelig en kort og intens klekking. På halvannen time landet vi småpene 30 kg med pen fisk, hovedsakelig brunørret men også 3 helt ok røyer. 

På vei tilbake til campen fikk vi høydepunktet for turen da en ulv stoppet opp på grusveien på vei tilbake. Dette kan fort bli årets høydepunkt men vi håper vi får mange flere gode historier å fortelle de neste ukene. 
Følg med, ny oppdatering kommer i morgen. 
C&r Øyvind og André

Skribent: SecretRiver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.