Situasjonsrapport dag 3

Denne dagen startet med kabonader, egg og løk. Alt samlet i ei panne.
Med en kaloririk frokost var vi godt rustet for stor ørret. Vind og regn
møtte oss utenfor lavoen samt 12 grader. Med dette utgangspunktet måtte
vi finne en plass hvor vi fikk fjernet et element, Vinden. Som sagt som
gjort.

Vi merket større klekkinger av døgnfluer, og meget steady
fisk. Alt lå til rette for en pangstart på dagen. 2 kast så beit den
første på 600 gr, smellfeit kubbe på 37 cm.  

3 kast nr 2, 700 gr
Da vi ble enige om å prøve en annen del av elva, for vi opp til bilen, vred om nøkklene, DØDT. Lysene hadde stått på.
Hva
gjør vi nå? Frode og Andre ble dyttehjelp mens Øivind ble sjåfør. Til
ingen bytte. Var så tomt batteri at ikke engang nødblinken virket. Det
løste seg med en lokal behjelpelig kar og et stk batteri. Røde lynet var
igjen på tur. 

Oppsummering av dagen vil bli slik;
Fisk: bra fangst, fin størrelse.
Bil: i drift
Mat: minimalt
Humør: Svingende
Vi reiser videre til neste elv. 
Stay tuned
Tight lines gutta

fredag 28. juni 2013

Situasjonsrapport dag 2

Denne dagen har blitt mer eller mindre en sighting tur i ekte Norsk fjellheim, vi har dog tatt en del ørret, ingen over 500gr.
Været har vært ruskete mot oss og den store nedbørsmengden siste uka har gjort elvene meget store. 
Vi har likevel ikke reist tomhent, med ei ny elv på blokka og mange nydelige inntrykk. 
Vi
har valgt å krysse fjellkjeden mot vest, da det ikke har vært så
værutsatt der. ligger nå i lavo og er meget godt fornøyd med dette
valget.
Bilde
1:  ullundertøyet til øivind måtte tørkes  grunnet for høy vading.
dette ble selvsagt glemt, Men det ble oppdaget etter 10mil. resultat:
tørr men meget støvete undertøy.
Bilde 2: nydelig og nyoppdaget elv. Høy vannføring og stiv kuling.

Bilde 3: kveldskos med burger og 1 øl hver, litt kan vi unne oss. 

Bilde 4: utstyret er klart.

Ser fram til i morgen. God natt
Stay tuned
Tight lines: Gutta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.