Lærdalselvi Hunderi 25-28 august

Da var det tid for ny tur til “Dronninga blant lakseelvar”. Denne gang til Hunderi hvor det er flere stilleflytende partier enn Eri.

Endelig hadde vi fått skviset oss inn i en gruppe med noen veldig hyggelige og nå nye fiskekompiser.
Gruppa ble delt opp i 3, Frode og André gikk alene for å forsøke å lure noen grove eksemplarer. Taktikken var klar, vi ville fiske skrått oppstrøms da elva hadde rimelig lav vannføring (ca. 18 kubikk). Pga. mye snø i fjellene har det vært lite aktivitet i vannskorpen, vi registrerte riktignok noen vak men dette var veldig sporadisk. Vi så derfor nymfefiske som beste alternativ.

Det ble tatt 11 fisk i gruppa, noe vi må si oss rimelig fornøyd med selv om de virkelig store ikke havnet i håven. I tillegg hadde Frode en svær SØ som glapp i vannoverflaten og Geir mistet en storlaks i de nedre partiene i Ofta.

Takk til Vidar Lillevik for flott opphold, gode samtaler med tips og råd samt tilgang til den nye favorittelva vår. Vi kommer veldig gjerne igjen neste år. 😊

Takk til lagkameratene Simen, Jon og Geir for hyggelige dager. Ser frem til nye spennende fiskeopplevelser med dere i fremtiden.

 

Loggboka som viser fangsten

 

Dere kan lese mer om elva her

C&R André og Frode

 

 

Spotting fra Kronprins Haralds mur

Skribent: Andrè

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.