Cold as ice

Flomstore elver i Gudbrandsdalen hindrer ikke oss. Vi kastet oss i bilen og reiste inn i et annet dalføre.

Ørretfiske ble fort til harrfiske da godelvene våre var både møkkete og flomstore. Etter en rask prat tok vi avgjørelsen, vi kastet oss tilbake i bilen og satte snuta mot vår lille hemmelighet. Elva som har gitt oss plenty med ørret og harr langt over kilosgrensa.

Elva var klar, litt større enn normalt, men fisken viste sin tilstedeværelse. Allerede i første kulpen spottet vi fisk. Fisken tok på første mulighet, en pen harr på ca. 700g.

Vi beveget oss så 100 lenger opp i elva, der så vi en flott harr som sto å spiste. Etter nøye planlegging fikk André et perfekt flyt og ny fisk i håven. Denne brøt kilosgrensa, et flott eksemplar på 1,1 kg.

Deretter gikk vi nedstrøms og plukket fisk etter fisk. Blant disse var sto en stor fin harr som Frode klarte å lure med en squirmy worm. Fisken viste seg å være 1,1kg. Da hadde vi allerede klart målet for turen.

Resten av dagen ble kosefiske og spotting.

Været endret seg raskt, varm sommerdag ble til kald vinterdag. Vi bestemte oss derfor raskt om å ta turen hjem for å sette oss foran bindestikka.

Nok en vellykket tur.

C&R

Frode og André

Skribent: Andrè

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.