Oktoberfiske

idag havnet jeg i Elverum, hadde et kort jobboppdrag, og selvsagt var fiskeuts med. Jobben var gjordt og fiskesjelven kom. Det var en god stund siden siste tur. Tempraturen steg til hele 10 varmegrader og innsektene poppet opp fra vannet.  Steinfluene var i flertall, men også noen caddiser.

Jeg rigget opp nymferiggen min med steinflue på øverste dropper, squirrmy på midtre, og en tuuuung caddis i bunn. Denne squirmyen har jeg hørt mye om og jeg har blitt veldig nysgjerrig på denne. Budet og solg en haug har jeg gjort.  Personlig har jeg med vilje holdt den unna mine fluer, da dette i mine øyne ikke er en “flue”. Ok ingen flue altså, men fyyyyy for en fiskefanger.  Dro opp 14 stk i dag. Og halvparten var på marken.

Dagen var helt fantastisk også for Remi,  som var førstereisgutt både med fluestanga og fiske etter harr. Idag brøtt han begge. Fikk iland 2 stk flotte harr. Gratulerer så mye. På turen hjem begynnte han å planlegge neste tir. Så dette falt i smak..

her er noen bilder fra turen


Tight lines

Øivind

 

Skribent: Øivind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.