Dag 4 – endelig fisk!

Siste fiskedag hadde vinden løyet på sørsiden men det var fortsatt lite skyer å se på himmelen. Vi valgte derfor å sove lenge og ta turen til en av godplassene sør på øya. Her møtte vi et par karer som lager fiskevideo som hadde fisket siden soloppgang. De melde om bedre forhold og 4 fisk, den største på 4,5 kg. Vi fikk derfor store forhåpninger om at vi slapp å reise tomhendt hjem til Norge. Stein Bjørndal og Espen Jahr hoppet i flyteringen sin og stupte utpå vannet mens jeg fant fort ut at det var hull i min som jeg hadde kjøpt av en “bruktbilselger” fra Fredrikstad. Jeg og Morten T Normann måtte derfor stå på land å se at gutta kom ut dit fisken holdt til. Der overlistet Stein en grei fisk på kiloen før Espen gjorde det samme to ganger. 
Etter en liten høneblund vartet Espen opp med servering på stranda. Burger har aldri smakt bedre. 

 

Så var det tid for siste etappe og gutta hoppet ut i sjøen mens jeg fant meg en fin stein å stå på. Her klarte jeg endelig å lure en fisk i solnedgangen siste kveld. 

Foto: Normann

Knæk og bræk! 
André

 

Skribent: SecretRiver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.